MTB Horoměřice tahají peloton...

26.06.2018 18:45

Začneme ohlédnutím za jedním z našich oblíbených závodů na Bezdězu, krásné počasí, hojná účast a perfektní fotografie od pana Kociána, zraněný David jen přihlížel našemu řádění na trati, úkol pro mě a bráchu byl jasný, musíme dojet, a zpamatovat se z lonského fiasku. Nasadili jsme týmovou spolupráci a vyplatilo se, celý závod jsme jeli společně a oba si polepšili své časy z předloňských výsledků, je ale stále co zlepšovat. 

Máme za sebou i letošní výzvu což by Král Šumavy, velmi náročné všudypřítomné stoupání dalo zabrat nejenom bráchovi, ale i mě. I zde jsme uplatnili taktiku vydržet společně až do cíle, přes 3000 nastoupaných metrů a více jak 100km jsme se stali Králi i bez koruny.  

O víkendu byl napořadu Houštecký cyklomaraton, bez bráchy a Davida jsem na 82km hájil barvy jen já, bohužel jsem se na 40km srazil s dalším závodníkem, než jsem se oklepal a vyrazil, byla skupina už dávno pryč, a tak jsem proti silnému větru musel bojovat sám, to mě stálo drahocenné síly a v závěru to bylo znát, i čas byl o 5 minut horší než ten předloňský. Míra, Lukáš a Radovan se postavili na kratší 60km, pro Radovana to byla závodnická premiéra, další dva zmiňovaní si závod pochvalovali i svoje výkony. 

Čeká nás tvrdá letní příprava na domácí závod Pražské 50, takže hurá do sedel a ahoj na traťi                      Detlef